Règim fiscal de cooperatives

Presentació

Les societats cooperatives són una forma d'organització empresarial que sempre ha tingut un espai dintre del panorama societari espanyol. Aquesta presència s'ha vist incrementada en els últims anys en convertir-se la societat cooperativa en la fórmula més triada, al costat de la societat laboral, per a recuperar empreses en crisis pels propis treballadors, i per a canalitzar iniciatives conjuntes d'autoocupació per emprenedors. Amb tot això, i lluny de l'arrel utòpica que va marcar els seus inicis, avui dia la cooperativa és, sobretot, una forma més d'organització de l'activitat empresarial en el mercat, però per a la qual la normativa preveu un tracte diferent i beneficiós.

El desconeixement de l'existència, contingut i condicions d'aquest règim fiscal especial condueix, en molts casos, que quedin desaprofitats molts dels beneficis i previsions que la normativa fiscal preveu per a les cooperatives.

Mitjançant aquest curs, vostè podrà accedir de forma senzilla, breu i ordenada, a les claus que cal tenir en compte per a organitzar la tributació d'una societat cooperativa.

Veure temari pdf Baixar PDF del curs

Dades del curs

  • Durada: Dos mesos.
  • Modalitat: On line, via Internet, totalment a distància (sense desplaçaments, sense requeriments d’horari, disponible 24 hores al dia tots els dies) i assistida mitjançant tutories directes i personals amb el professor.
  • Serveis: Accés als continguts teòrics i activitats pràctiques del curs a través de la nostra plataforma virtual durant el temps de durada de la formació. Aquests continguts es podran consultar les 24 hores al dia, sense límit de temps de connexió..Seguiment i tutorització personalitzada de l’alumne per part del professor via correu electrònic.
  • Idioma del curs: castellà
  • Preu: 225 euros (100% bonificable amb la Fundació Tripartita)

 

© 2008 AulaVirtual