Curs de comptabilitat

Presentació

L'objectiu bàsic d'aquesta curs és mostrar a l'alumne el paper de la comptabilitat com a sistema d'informació al servei de les necessitats d'aquells que es troben involucrats en el funcionament de l'empresa. S'orienta a presentar la situació econòmica i financera de l'entitat d'una forma útil per a la presa de decisions, transmetent a l'alumne les bases conceptuals i metodològiques de la disciplina comptable, de manera que capti la importància que aquesta informació, elaborada utilitzant les tècniques i procediments de la ciència comptable, té per a qualsevol unitat econòmica i , especialment a l'empresa. Així mateix pugui ser capaç d'elaborar aquesta informació i, si escau, interpretar-la.

 

pdf Baixar PDF del curs

Dades del curs

  • Durada: Quatre mesos.
  • Modalitat: On line, via Internet, totalment a distància (sense desplaçaments, sense requeriments d'horari, disponible 24 hores al dia tots els dies) i assistida mitjançant tutories directes i personals amb el professor. S'utilitzarà el software informàtic ContAG (versió educativa disponible per a la realització de les pràctiques del curs).
  • Serveis: Accés als continguts teòrics i activitats pràctiques del curs a través de la nostra plataforma virtual durant el temps de durada de la formació. Aquests continguts es podran consultar les 24 hores al dia, sense límit de temps de connexió. Accés al programa ContAG, versió educativa, per poder desenvolupar una aplicació pràctica de la comptabilitat informatitzada i resoldre els casos pràctics. Seguiment i tutorització personalitzada de l'alumne per part del professor via correu electrònic.
  • Idioma: Castellà.
  • Preu: 240 euros (100% bonificable amb la Fundació Tripartita).

 

© AulaVirtual